Природні води, що містять бактерії і віруси, повинні піддаватися дезінфекції. Цей процес необхідний у харчовій, м’ясній, пивоварній промисловостях, у виробництві напоїв, а також в обробці фруктів і овочів. Дезінфекція необхідна на території плавальних басейнів, в курортах, санаторіях, в холодильних циклах. Дезінфекцію води слід провести таким чином, щоб використана вода не містила хвороботворних речовин.
Одним з ефективних способів є застосування ламп УФ.
Параметри, які слід врахувати, вибираючи обладнання УФ:
- протока води в м3/год
- механічну прозорість води
- температуру і тиск води
- необхідну ефективність дезінфекції в залежності від застосувань – доза УФ
- кількість вільного місця для монтажу
- падіння тиску, що допускається, в пристрої
Можемо запропонувати Вам лампи фірми R-CAN з протокою від 0,12 м3/год до 22,8 м3/год