Proekojp - водопідготовка

Гарантія та сервіс

Ми займаємося не тільки продажем приладів до водопідготовки. Ми пропонуємо повний гарантійний як і післягарантійний сервіс закуплених в нас пристроїв.  Забезпечуємо монтаж і запуск пристрою,  виконуємо огляди і ремонти найрізноманітніших систем для водопідготовки: станції пом’якшення і знелізнення, станції демінералізації іонообмінні і ті в основі яких лежить  зворотний осмос, станції фільтрації іонообмінні(знебарвлення, видалення нітратів, амоніаку і важких металів), станції механічної фільтрації. Всі наші пристрої або частково автоматизовані або повністю.

Всі наші дії сервісного обслуговування спираються на досвідчений колектив, що дозволяє нам на високому рівні відновити роботу кожного пристрою, в тому числі і пристрою закупленого не в нашій фірмі. Ми діємо на території цілої країни і за її межами. В разі пильних випадків ми надаємо технічну підтримку  на території Польщі впродовж 24 годин. Запрошуємо до користування нашими послугами.

Умови гарантії

1 Фірма Proeko – стверджує, що незалежно від фабричних вад і матеріалів, предметні пристрої мають гарантію впродовж 24-х місяців. Умовою збереження гарантії є проведення сервісного обслуговування фахівцями Proeko кожних 6 місяців.

2 Умовою отримання гарантії є монтаж, сумісний з доставленою інструкцією обслуговування в польській мові також запуск станції водопідготовки виконаний через призначених представників фірми Proeko.

3 Період гарантії починається від дня введення в дію, але не довше ніж 14 днів від дати покупки, підтвердженої доказом документу продажу.

Гарантія покриває заміну або ремонт виробу або його компонентів, які через неправильне проектування, неправильний або неповноцінний матеріал не підходять для використання чи ремонту.

5 Гарантія не поширюється на будь-який збиток, заподіяний в результаті неправильного використання, місце розташування, неправильного зберігання або впливу погодних умов  Гарантія не поширюється на резервуари/колони (котрі працюють під тиском) і не стосується наслідків, що виникли, в результаті збільшення тиску. Гарантія автоматики не стосується наслідків, спричинених стрибками напруги, електричних розрядів енергетичної лінії.

6 Гарантія не поширюється на витратні матеріали (особливо такі як ,наприклад, вклад). Покупець повинен самостійно і за свій рахунок зробити необхідні заміни.

7 Гарантія не поширюється на наслідки будь-якої невдачі фільтруючого обладнання.

8 Усі несправності обладнання, викликані змінами в якості поточної води на очисні споруди не покриваються гарантією. Якість поточноїї води наведено у Додатку ….. з ……. (наприклад, дослідження Санепіднагляду), яка є спільною частиною гарантійного талону. Сучасні дослідження прихильності SUW водопостачання повинні бути прикріплені до будь-якої гарантії. Без аналізу поточного водопостачання гарантійні вимоги не будуть розглянуті.

9 Не покриваються гарантією збиток в результаті неправильного вибору типу пристрою Покупцем.

10 PROEKO зобов’язується усунути будь-який дефект на який розповсюджується гарантія або замінити пошкоджений товар протягом 14 днів з дня видачі. Якщо потрібно транспортувати обладнання для виконання ремонтних робіт то час ремонту може бути продовжений.

11 Гарантійний строк продовжується на час очікування ремонту, підтверджується відповідним записом у гарантійному талоні

12 Внесення будь-яких змін у конструкцію пристрою без консультації з PROEKO, а також використання пристрою для інших цілей, крім бажаного результату – заборонено

13 Кожен покупець отримує гарантійний талон пристрою та талон експлуатації SUW окремих елементів на польській мові.

14 Оригінальний гарантійний талон, підтверджений  печаткою фірми та зазначеною датою введення в експлуатацію -  єдиний документ для прав гарантії.